Sijainti, reitti- ja ajo-ohjeet


                                          AJO-OHJEET HÖRTSÄNÄN ARBORETUMIIN

                                             Osoite: Onnisjärventie 11, 35300 OrivesiOriveden Tampere-Jyväskylän kiertoliittymästä Mänttä/Keuruun tietä nro 66 n.3 km, sitten käännös Onnistaipaleentielle, kylätielle,  (tienviitta), ajetaan kylän läpi päällystetyntien loppuun, josta alkaa pysäköinti Onnisjärventien risteyksen jälkeen, Onnistaipaleentielle, jäteaseman kohdalla ja siitä eteenpäin. Pysäköinti on muuttunut, koska Onnistaipaleen Kyläyhdistys on päättänyt kieltää pysäköinnin kodan edustalle.


Arboretumiin päästään kävellen esim. jäteaseman luota oikealle lähtevää Onnisjärventietä pitkin, jolla on n. 100 m päästä Arboretumin tienviitta oikealle lähtevälle peltotielle.


Huom! Navigaattorit ja Google Maps johtavat vain tähän asti. (Huom. Googlemaps ohjaa väärin, jos osoitetta, Onnisjärventie 11, Orivesi, ole kirjoitettu erikseen ensin ajo-ohjeeseen. Korjausta odotetaan Googlelta...).


Peltotieltä vähän matkan päästä Arboretumin tienviitan mukaisesti käännytään vasemmalle ja jatketaan toisen alempana olevan puisen viitan mukaisesti kodan edestä Arboretumiin vievää peltotietä pitkin, kunnes ollaan perillä. Ympäristö, kaunis maalaismaisema, on määritelty perinnemaisemaksi. Arboretumissa vierailu on samalla hyvä, pienehkö kävelylenkki, johon kannattaa varautua etukäteen.


Vain erikseen sopimalla, voi ajaa perille asti.